top of page

Varmeanlegg

Varmepumper, elkjeler, oljefyr, Vannbåren varme, radiatorer, varmebatterier, serviceavtaler osv.

Skal du installere varmeannlegg? Velg en rørlegger du kan stole på. Vi installerer de fleste type varmeanlegg.

Varmepumpe

Varmepumpe er en energi- og kostandseffektiv løsning som reduserer ditt energiforbruk og -utgifter, samt gir en jevn og god varmefordeling i boligen. Det er mye man skal tenke på og ta hensyn til når man skal installere varmepumpe. Størrelse på boligen, type inneklima den skal monteres i, hvor mye oppvarmingsbehov varmepumpen skal dekke, støy fra varmepumpen, hvor godt boligen er isolert, prisklasse på varmepumpe mm. Vi har lang erfaring med installsjon av varmepumper og kan hjelpe deg med å velge den varmepumpen som dekker dine behov.


Vannbåren varme

Vannbåren varme er vann som varmes opp i boligen og fordeles rundt i boligen gjennom vannrør lagt i gulvet, via radiatorer i de forskjellige rommene eller en kombinasjon av begge deler.

Fordelene med vannbårren varme er at det er raskt og enkelt å installere, gir et sunt og godt inneklima hvor varmen fordeles jevnt over gulvflaten, kan installeres i alle type gulv og er energibesparende.


Radiatorer

Vi reparerer, skifter og monterer alle typer radiatorer til både bolig og næring.

Dersom du ønsker et pristilbud på nye radiatorer i din bolig, må du sende oss følgende informasjon:
- Mål på eksitserende radiator
- Hvor stort aral som skal varmes opp
- Hvor gammel boligen din er. Dette med tanke på hvor god/dårlig boligen er isolert, for å beregne ditt varmebehov per kvadratmeter.

bottom of page