top of page

Sprinkleranlegg

Et sprinkleranlegg er et vannbasert og fastmontert slukkeutstyr mot brann. Sprinkleranlegg monteres i boliger, næringsbygg, sykehus og lagerbygg.

Sprinkleranlegg

Vi tilbyr prosjektering, installering, omgjøring, periodisk kontroll, service og vedlikehold av sprinkleranlegg i nybygg og eksisterende bygninger. Våre rørlegegre er til enhver tid oppdatert på reglement og standarder rundt montering og bruk av sprinkleranlegg. 

Et sprinkleranlegg er et rørsystem, oftest montert i tak, som fordeler slokkevann i bygningen. Rørene har små dyser som sprer vannet som en dusj mot flammene, for å hindre at brannen utvikler seg. Det er viktig at sprinkleranlegget vedlikeholdes og at det utføres årlige kontroller av FG-godkjente kontrollforetak. 

Ved å inngå servcieavtale med oss, vil vi utføre vedlikehold av deres sprinkelanlegg, slik at dere til enhver tid kan være sikker på at sprinkleranlegget vil oppdage og slukke/begrense brannen på et tidlig stadium. Et sprinkleranlegg kan slukke en brann på et tidlig stadie, men skal i tillegg alltid vurderes opp mot andre slukketilltak som brannalarmer, røykvarslere, brannslanger, brannslukningsapparat m.m.

Ønsker du å hjelp til installasjon, eller service av eksisterende sprinkleranlegg? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

bottom of page