top of page

Varmepumpe

Ønsker du en energi- og kostnadseffektiv løsning som senker ditt energiforbruk og strømregning? Da er varmepumpe løsningen for deg, da den vil gi deg merkbart lavere månedlige energiutgifter enn ved bruk av vanlige tradisjonelle elektriske varmekilder.

interiørdesign

Dette må du vite når du skal installere varmepumpe

Når du skal insatllere varmepumpe i boligen, er det viktig å tenke på dine ønsker og behov. En korrekt montert varmepumpe, vil gi jevn og god varmefordeling i boligen.


Still deg derfor disse spørsmålene:

  • Hvor stor er boligen din?

  • Hvor godt isolert er boligen din?

  • Er pris eller ytelse viktigst for deg?

  • Skal varmepumpen dekke hele oppvarmingsbehovet i boligen, eller vil den få hjelp av andre varmekilder i tillegg?

  • Hva slags klima skal varmepumpen monteres i?

  • En varmepumpe avgir støy, hvilke krav har du til dette?

  • Ønsker du luft-til-luft, luft-til-vann eller væske-til-vann varmepumpe? Vi leverer kun væske-til-vann varmepumpe. Skal du ha luft-til-luft må du kontakte varmepumpeleverandør.

God komfort og jevn varmefordeling med varmepumpe

En varmepumpe installeres vanligvis i kombinasjon med vannbårent varmesystem. Vannbåren varme innebærer at vannet varmes opp av en varmekilde og sirkulerer gjennom rør rundt i boligen, i gulv eller radiatorer. Les mer om vannbåren varme her.

Det finnes ingen fasit på hvilken varmepumpe du bør velge, da det varier ut ifra dine ønsker og behov, samt tilgjengelige varmekilder. Våre fagmenn kan hjelpe deg i valg av riktig varmepumpe. For å få en optimal og energieffektiv løsning, er det veldig viktig at varmepumpen monteres korrekt. Installasjon og plassering, ute som inne, er like viktig som selve varmepumpen.

Som profesjonell aktør, tilbyr vi befaring for å finne korrekt type varmepumpe, plassering og estimert pris for installasjon av varmepumpe. 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om installasjon av varmepumpe i Oslo og Viken.

bottom of page