top of page

Rammeavtaler

Få bedre responstid ved akutt hjelp, rabattert timespris og materialer. Med oss som fast samarbeidspartner, sikrer du deg en som kjenner rørsystemet, har rask responstid og lavere kostnader.

shutterstock_654897505.jpg

Sikre deg en fast samarbeidspartner som kjenner rørsystemet, har rask responstid og lavere kostnader. Vi tilbyr service og vedlikeholstjenester til borettslag, sameier, hoteller, næringsbygg, barnehager, skoler, sykehus og offentlige bygg mm. 
 
Tilgjengelighet

Vi tilbyr lønnsomme rammeavtaler til bedrifter, borettslag og sameier. Med en rammeavtale hos oss, trenger du kun å forholde deg til oss når du har behod for rørleggertjenester. Du vil da få tilgang på dyktige og sertifiserte fagfolk som innehar god kunnskap om deres eiendom og rørsystem. For borettslag og sameier vil vi sørge for at alle beboere får det samme, gode tilbudet. Dette er en fordel dersom uhellet er ute.

Kostnadseffektivt

En rammeavtale med Sanitær og Varmevakta AS, sørger for at du som kunde blir prioritert når behovet for en rørlegger dukker opp. Vi har rask responstid, og siden vi som din faste rørlegger kjenner til deres rørsystem, vil vi kunne utføre arbeidet på en rask og mer effektiv måte.
Vi har rabatterte priser og gode tilbud til våre rammeavtalekunder. Du vil også dra fordel av de avtaler vi har med våre samrbeidspartnere og leverandører.

Vedlikehold

Har du en rammeavtale med oss, vil våre dyktige rørleggere ha regelmessige inspeksjoner og vedlikehold av eiendommen, for å forebygge lekkasjer og andre uforutsette hendelser.
Det lønner seg å ha rammeavtale med Sanitær og Varmevakta AS, både når det gjelder pris og kvalitet.

Ønsker du å vite mer om vår rammeavtale? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

bottom of page