top of page

Sanitær, vann og avløp

Vi tilbyr rørleggertjenester i Oslo og store deler av Viken (tidligere Akershus). Vi leverer det meste innen oppussing og renovering av baderom, vaskerom, kjøkken, sprinkler, gulvvarme, montering av vannmåler, installering av vannavløp, varmepumpe og sanitæranlegg i nybygg og eksisterende bygg.

arbeidsverktøy

Sanitær og Varmevakta AS er en tungvekter innen leveranse av rørleggertjenester. Vi har over 25 års  erfaring i både privatmarkedet, bæringsmarkedet og i bygg- og anleggsbransjen med oppdrag på nybygg og rehabiliteringsprosjekt. Vi har mange faste oppdragsgivere og kunder, og leies ofte inn på arbeidsoppdrag på større anlegg. Våre kunder er mange, og de er fornøyde. Flere av våre oppdrag kommer via jungeltelegrafen.

Selv om vi har bred erfaring og mange oppdrag innen næring, utfører vi også mange oppdrag i privatmarkedet. Renovering av bad og kjøkken, montering av stoppekran og utekran, montering av gulvvarme, bergvarme, rørinstallasjoner m.m. 

Vannlekkasje i avløpsrør

Avløpsrør fører kloakk fra toalett, samt avløpsvann fra servant og dusj ut av boligen og ut i de kommunale rørledningene. Dersom det oppstår lekkasje i boligen, er du som huseier ansvarlig for at det blir fikset av en sertifisert og godkjent rørleggerbedrift. En vannlekkasje oppdages ved vannansamling på overflaten, bortfall av trykk eller sus i ledningen.

Automatisk vannstopper

Sikre at vannet automatisk stenges ved vannlekasjer med en automatisk vannstopper. Automatisk vannstopper er obligatorisk for boliger og næringsbygg som er bygget etter 2010, samt i de fleste bygg som er blitt renovert siden samme årstall. Selv for bygg som er fritatt regelen, er det anbefalt å installere automatisk vannstopper, dette fordi det er din største sikkerhet mot uventa og kostbare lekkasjer. 

Ingen oppdrag er for store og ingen oppdrag er for små. Har du behov for en rørlegger, kontakt oss.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvilke rørleggertjenester vi kan bistå med.

bottom of page